14 maart 2015, Nieuwe Kolk, Assen | Nieuwe Kolk, Assen

Minister Bert Koenders aanwezig bij mensenrechtenbijeenkomst in Assen

Minister vanKoenders Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) is op zaterdag 14 maart aanwezig bij een mensenrechtenbijeenkomst in Assen. Minister Koenders zal hier spreken met de aanwezige acht vrouwelijke mensenrechtenactivisten over de ontwikkelingen aan de rand van Europa en de rol van vrouwen. Het bezoek van minister Koenders is onderdeel van een driedaags evenement in Assen over mensenrechten.

 

Tijdens het driedaags evenement zal onder andere gesproken worden over de mensenrechtenschendingen in Oekraïne, de crisis in Griekenland en de positie van moslims in Europa. De aanwezige mensenrechtenactivisten komen uit Oekraïne, Armenië, Litouwen, Griekenland, Polen, Frankrijk/Tunesië, De Krim en Rusland. Minister Koenders zal om 17.00 uur met alle acht in gesprek gaan.

 

De driedaagse mensenrechtenbijeenkomst wordt georganiseerd door Prinsessendag, PvdA-voorzitter in Assen Ralph du Long en Samalas (internationaal lunch- en kunstcafé in Assen).

 

Op zaterdag 14 maart vindt het evenement plaats in de Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1 in Assen.

Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar info@prinsessendag.nl,xapoe@xapoe.nl of ralph@dulong.eu. Voor informatie kunt u bellen naar 06 52314091.