17 januari 2017

Nieuwjaarsbijeenkomst PvdA Drenthe

Het Gewestelijk Bestuur, de Statenfractie en de afdeling Emmen nodigen u van harte uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Op een zeer bijzondere locatie, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, geven we ook de aftrap voor de campagne voor de verkiezingen van de Tweede Kamer.

De inloop is tussen 19.00 en 20.00 uur. U wordt ontvangen bij het Atlas Theater en begeleid door medewerkers van Wildlands voor een korte wandeling door een deel van het park. Via de schitterende Vlindertuin loopt u door de prachtige locatie Jungola naar het restaurant achter in de grote kas waar de bijeenkomst wordt gehouden. De wandeling bedraagt circa 10 à 15 minuten. Voor mensen die de wandeling niet kunnen maken, zijn voorzieningen beschikbaar.

Programma

Gastheer en voorzitter van het Gewest, Jacob Bruintjes, zal de avond openen. Vervolgens is het woord aan algemeen directeur van Wildlands, Frankwin van Beers. Hij vertelt u kort iets over de totstandkoming van dit mooie Avonturenpark. Daarnaast zal deze avond grotendeels in het teken staan van de aftrap van de landelijke verkiezingen in maart 2017. Wij zijn dan ook verheugd met de bijdragen van onderstaande kandidaten:

  • Henk Nijboer, 2e kamerlid en hoog op de lijst voor de komende 2e Kamerverkiezingen. Hij zal o.a. ingaan op de huidige politieke situatie in Den Haag.
  • Harm Brouwer en Cindy Vorselman, onze Drentse kandidaten.

Na het officiële gedeelte is er natuurlijk ruimte voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Waar: Wildlands Adventure Zoo Emmen, Raadhuisplein 99, Emmen

Wanneer: Vrijdag 27 januari 2017, vanaf 19.00 uur

Nadere informatie:

Anneke Lubbers, (06) 1113 1059, a.lubbers@drentsparlement.nl

Jan Hulsegge, (06) 5398 4881, jhulsegge@hetnet.nl

Routebeschrijving Wildlands Emmen