Door op 22 november 2014

Van der Tuuk feliciteert VV Gasselternijveen

Gasselternijveen- Gedeputeerde Ard van der Tuuk (PvdA) bracht zaterdag 22 november een bezoek aan voetbalvereniging Gasselternijveen. Deze vereniging is op weg om de meest gezonde voetbalkantine van Nederland te worden. De strijd vindt plaats in de landelijke wedstrijd ‘Voeden of Vullen’ van RTL7. Presentator Wilfred Genee van Voetbal International maakt zich samen met zijn vrouw sterk voor gezondere voeding in voetbalkantines. VV Gasselternijveen is winnaar geworden van de maandprijs in oktober.

Gedeputeerde Ard van der Tuuk liet zich samen met Statenlid Peter Zwiers informeren over het programma. Gezonde voeding in sportkantines sluit aan bij een belangrijke doelstelling van de PvdA om sporten en gezond leven te promoten. Van der Tuuk was dan ook onder de indruk van het enthousiasme waarmee de vereniging zich inzet om letterlijk een gezonde vereniging te zijn en feliciteerde VV Gasselternijveen dan ook hartelijk met de prestatie.

Natuurlijk kwam de gedeputeerde niet met lege handen. Voor de jeugd nam hij een wedstrijdbal mee. Voor een ‘Balletje Breed’ was in de vroege ochtend geen gelegenheid, maar de politici zijn voornemens dit binnenkort nog eens in te halen. .