Campagne en verkiezingen: superbelangrijke verkiezingen op 22 november 2023

12 oktober 2023

22 november 2023: Er komen superbelangrijke verkiezingen aan.

We staan aan het begin van een prachtige campagne van GroenLinks en de PvdA.
Ook in Drenthe wordt er al intensief samen gewerkt door beide partijen. En dat is nodig, want we hebben 2 kandidaten in Drenthe die kans maken om in de 2e kamer te komen:
Op plek 19 staat Elke Slagt-Tichelman uit Assen en op plek 30 staat Inge Oosting uit Hoogeveen.

Alle 12 afdelingen van Groen Links en PvdA in Drenthe zijn al druk in de weer met de voorbereidingen voor de campagne. De flyers en de posters zijn binnen, er worden leuke campagne acties bedacht waarbij ook kandidaten die op de lijst staan betrokken worden en in Drenthe aanwezig zullen zijn.
De afdelingen worden ondersteunt door een provinciaal campagneteam dat probeert de acties te coördineren.
Op deze website staan onder het kopje agenda veel activiteiten die we organiseren.
Daarnaast voeren we een campagne waarin we met zoveel mogelijk verschillende mensen in gesprek willen gaan over wat zij belangrijk vinden. Er is dus kans dat we ook bij u aanbellen of dat we u treffen op een markt of ander evenement.
We doen het momenteel erg goed in de peilingen en we hopen dat dat zo blijft. We kunnen bij deze verkiezingen het roer omgooien en zorgen dat we Nederland veranderen. Zoals Frans Timmermans het zegt: Samen doen, dan komt het goed.
Misschien heb jij ook dat gevoel dat je wilt bijdragen aan een verkiezingswinst in november? Dat kan. We zoeken namelijk nog vrijwilligers. Neem even contact op met je plaatselijke PvdA afdeling en vraag waar je kunt helpen.
Meer weten over het verkiezingsprogramma van Groen Links/PvdA?
Kijk op: https://www.pvda.nl/nieuws/groenlinks-pvda-presenteert-verkiezingsprogramma-2/
Wil je weten wie onze kandidaten zijn?
Kijk op: https://groenlinkspvda.nl/kandidaten/