Verkiezingsprogramma Provinciale Staten 2019

Bijna 100 leden van de PvdA Drenthe spraken zaterdag 15 december 2018 over het programma en de lijst voor de Statenverkiezingen in maart volgend jaar. Op de vergadering in Westerbork werd het ontwerp verkiezingsprogramma: ‘PvdA: Zeker in Drenthe’ besproken en vastgesteld.

In de door de daartoe ingestelde commissie voorgestelde kandidatenlijst zijn door de leden geen wijzigingen aangebracht. Lijsttrekker Cees Bijl: ‘We gaan met een mooi programma en met een sterke lijst met 50 mensen uit heel Drenthe de verkiezingen in. Ik ben blij dat de leden zich kunnen vinden in de voorgestelde lijst.’

‘Doe maar gewoon’ is het uitgangspunt van het verkiezingsprogramma van de Drentse PvdA. Als iets Drenten kenmerkt is dat ze vooral gewoon zijn en doen. Gewoon moet ook zijn: een vaste baan met een fatsoenlijk salaris, een betaalbaar huis met een lage energierekening, goed onderwijs voor je kinderen, de juiste zorg voor je ouders, een bereikbaar Drenthe, waar je kunt genieten van de natuur. Kortom: een wereld die je met een gerust hart kunt nalaten aan je kleinkinderen.

Lees hier het verkiezingsprogramma van PvdA Drenthe: PvdA Drenthe Verkiezingsprogramma 2019-2023.