Bericht van bestuur gewest Drenthe: ALV (digitaal) op 21 november

2 november 2020

Allereerst hopen wij dat een ieder nog in goede gezondheid dit bericht ontvangt. We hebben al wel van enkele leden gehoord dat ze besmet zijn met het Corona-virus, maar die waren gelukkig niet erg ziek.

In het voorjaar hoopten wij nog na de zomer weer in elkaars fysieke aanwezigheid bijeen te kunnen komen, maar het ziet er helaas niet naar uit dat dit gaat lukken.

Toch moeten we een gewestelijke vergadering organiseren waarin over een aantal zaken beslist moet worden.
Zo moeten wij voor 1 december ons jaarplan en onze begroting voor 2021 aanleveren bij de landelijke PvdA. Dat proberen wij zo goed mogelijk in te vullen met alle onzekerheden die er zijn.
Daarnaast hebben wij te maken met een aantal wijzigingen in het gewestelijk bestuur.
Onze penningmeester John Hofmeijer is inmiddels penningmeester van de landelijke PvdA. Wim Boonstra, bestuurslid en tweede penningmeester, is bereid het penningmeesterschap over te nemen.
Albert Huizing, onze secretaris, wil graag een stapje terug doen. Hij stopt als secretaris, maar blijft wel bestuurslid. Ons bestuurslid Henk van de Rijt heeft zich bereid verklaard de functie van secretaris te vervullen.
Omdat secretaris en penningmeester in functie gekozen moeten worden, zal dus ook het punt bestuursverkiezing op de agenda staan.

Wij zullen proberen een digitale gewestelijke vergadering te organiseren op zaterdag 21 november om 10.00 uur.

Nadere info volgt.

Blijf gezond allemaal,

Vriendelijke groet,
Jacob Bruintjes (voorzitter gewest Drenthe)

 

[Afbeelding van mohamed Hassan via Pixabay]