15 januari: de nieuwjaarsbijeenkomst van PvdA Drenthe

8 januari 2018

Het Gewestelijk Bestuur, de Statenfractie en de afdeling Assen nodigen u van harte uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de PvdA Drenthe op maandag 15 januari 2018. In de foyer van Theater De Nieuwe Kolk in Assen geven we ook de aftrap voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

De inloop is tussen 19.30 en 20.00 uur. U wordt feestelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Gastheer en voorzitter van het Gewest, Jacob Bruintjes, zal de avond openen. Vervolgens geven we het woord aan onze gast van die avond: Sharon Dijksma (oud-staatssecretaris en thans Tweede Kamerlid).

De avond staat verder grotendeels in het teken van de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Wij hebben hiervoor dan ook alle lijsttrekkers van de 12 gemeenten uitgenodigd. Zij zullen zich allemaal heel kort voorstellen. Na het officiële gedeelte is er natuurlijk ruimte voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.  De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het duo Ballads2.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder Theater De Nieuwe Kolk (Weiersstraat 1 Assen, www.dnk.nl).