Door Peter Zwiers op 9 juni 2014

Eerste winnaar Rode Taart bij ‘Waar is Ard?’

Emmen- PvdA-gedeputeerde Ard van der Tuuk heeft de eerste Rode Taart uitgereikt bij de wedstrijd ‘Waar is Ard?’. De winnaar van de taart is Sandor Soetevent uit Barger-Compascuum. Hij wist in de maand mei het vaakst en het snelst te raden waar de foto’s op de Facebookpagina ‘Waar is Ard?’ zijn genomen.

Via de Facebookpagina laten we zien wat de gedeputeerde allemaal doet in Drenthe en voor Drenthe. Ard van der Tuuk wil hiermee de politiek dichterbij de Drent brengen. Om het voor bezoekers van de pagina leuker te maken, is er een spelelement ingebracht. Een dag nadat een foto is geplaatst, wordt bekend gemaakt in welke plaats Ard zich op de foto bevond. Ook wordt de reden van het bezoek aan die plaats bekend gemaakt. Zo heeft de PvdA’er sinds de start van de pagina al bezoeken gebracht aan Erica, Exloo, Assen en Klazienaveen.

Ook de komende maanden zal Ard van der Tuuk iedere maand een Rode Taart uitreiken aan degene die die maand de meeste punten scoort. In maart 2015 zal de hoofdprijs worden uitgereikt aan degene die tot dan de meeste punten heeft behaald. De hoofdprijs zelf is nog een verrassing. Iedereen kan vrijblijvend en kosteloos meedoen.

Peter Zwiers

Peter Zwiers

Mooiste plek in Drenthe? Ik ben een echte veenkoloniaal en vind het natuurgebied Exloerkijl fantastisch, maar ik kan al hardlopend ook genieten van de heidegebieden en de leuke brinkdorpen. Word blij van… Mensen die coöperatief bezig zijn om hun eigen omgeving mooier te maken. Samen maken we Drenthe! In de politiek beland door? Een echte

Meer over Peter Zwiers