Door op 10 juli 2014

Joko Potze winnaar Rode Taart juni bij ‘Waar is Ard?’

PvdA-gedeputeerde Ard van der Tuuk heeft de juni Rode Taart uitgereikt bij de wedstrijd ‘Waar is Ard?’. De winnaar van de taart is Joko Potze. Hij wist in de maand juni het vaakst en het snelst te raden waar de foto’s op de Facebookpagina ‘Waar is Ard?’ zijn genomen.

De Facebookpagina is gemaakt om beter te laten zien wat de gedeputeerde allemaal doet in Drenthe en voor Drenthe. Gedeputeerde Ard van der Tuuk wil hiermee de politiek dichterbij de Drent brengen. Om het voor bezoekers van de pagina leuker te maken, is er een spelelement ingebracht. Een dag nadat de foto is geplaatst, wordt de plaats bekend gemaakt. Ook wordt de reden van het bezoek aan die plaats bekend gemaakt. Zo bezocht de PvdA’er in juni onder andere Emmen, Exloo, Assen en Hoogeveen.

Joko Potze wist in juni de meeste punten te halen. Door als snelste het goede antwoord te geven, scoorde hij het maximum aantal punten. Ook de komende maanden zal er iedere maand een Rode Taart worden uitgereikt aan degene die het vaakst en het snelst het goede antwoord heeft gegeven. In maart 2015 zal de hoofdprijs worden uitgereikt aan degene die tot dan de meeste punten heeft behaald. De hoofdprijs zelf is nog een verrassing. Iedereen kan vrijblijvend en kosteloos meedoen.