PvdA Drenthe stelt kandidatenlijst Provinciale Staten ongewijzigd vast

Door Ida Gerda Emmens op 18 december 2018

Bijna 100 leden van de PvdA Drenthe spraken zaterdag 15 december over het programma en de lijst voor de Statenverkiezingen in maart volgend jaar. Op de vergadering in Westerbork werd het ontwerp verkiezingsprogramma: ‘PvdA: Zeker in Drenthe’ besproken en vastgesteld.

In de door de daartoe ingestelde commissie voorgestelde kandidatenlijst zijn door de leden geen wijzigingen aangebracht. Lijsttrekker Cees Bijl: ‘We gaan met een mooi programma en met een sterke lijst met 50 mensen uit heel Drenthe de verkiezingen in. Ik ben blij dat de leden zich kunnen vinden in de voorgestelde lijst.’

‘Doe maar gewoon’ is het uitgangspunt van het verkiezingsprogramma van de Drentse PvdA. Als iets Drenten kenmerkt is dat ze vooral gewoon zijn en doen. Gewoon moet ook zijn: een vaste baan met een fatsoenlijk salaris, een betaalbaar huis met een lage energierekening, goed onderwijs voor je kinderen, de juiste zorg voor je ouders, een bereikbaar Drenthe, waar je kunt genieten van de natuur. Kortom: een wereld die je met een gerust hart kunt nalaten aan je kleinkinderen.

Lees hier het verkiezingsprogramma van PvdA Drenthe: PvdA Drenthe Verkiezingsprogramma 2019-2023.

Bekijk hier de kandidatenlijst: Kandidatenlijst PvdA Drenthe Statenverkiezingen 2019.

 

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens De Waring 31 7908 LG Hoogeveen E-mail: igemmens@kpnmail.nl

Meer over Ida Gerda Emmens